TABLOURI PERSONALIZATE UNICE
Transformă amintirile în cadouri neprețuite cu ajutorul tablourilor noastre personalizate.
Căutați câteva idei de cadouri pentru cineva special?
Cele mai frumoase cadouri sunt cele care sunt făcute din inimă. Nimic nu este mai unic decât un cadou care poate fi personalizat pentru o persoană dragă. Arată că ți-ai făcut timp pentru a găsi cel mai special cadou.
La ArtStory veți găsi o mulțime de tablouri personalizate unice unde puteți adăuga propriile fotografii, mesaje personalizate și multe altele - perfecte pentru a crea un cadou special și unic pentru persoana iubită, pentru prieteni sau familie.

DIN PASIUNE PENTRU CLIENȚII NOȘTRI
Tablourile personalizate sunt o modalitate minunată de a arăta familiei și prietenilor cât de mult vă pasă.
Cu ajutorul unei game variate de tablouri unice personalizate de la ArtStory, puteți sărbători toate cele mai importante momente ale vieții.
Aici, la ArtStory, creativitatea este specialitatea noastră și adăugăm continuu produse noi în colecția noastră. Deci, fie că dorești un tablou personalizat pentru el sau personalizat pentru ea, avem o mulțime de sugestii fantastice.

ÎNCREDERE TOTALĂ ÎN CALITATE
Gama noastră de tablouri personnalizatee este selectată cu atenție pentru a ne asigura că toate produsele reflectă pasiunea și angajamentul nostru față de materialele de calitate.
Specialiștii noștri sunt specializați în multe tehnici și procese de înaltă calitate,folosind produse de calitate și procese de ambalare care să ofere siguranță și protecție tabloului dumneavoastră.
 
PRINTURILE NOASTRE
Posterele sunt imprimate pe hartie premium de 270g semi-gloss, de o calitate extrem de ridicata, menita sa ofere tabloului un look profesional si elegant. Hartia semi-gloss este ideala pentru imprimarea excelent de calitativa si fidela a fotografiilor, la o rezolutie extrem de inalta. Hartia noastra este, de asemenea, rezistenta la trecerea timpului.

RAMELE NOASTRE
Rama noastra contine un suport metalic pe spate, pentru a permite asezarea pe perete, atat pe verticala, cat si pe orizontala. Rama se deschide din spate folosind clemele metalice care se desfac, usurand incadrarea posterului.

SOCIAL MEDIA
Fii la curent cu ultimele tendinte si cu noile noastre modele urmarindu-ne pe Instagram, Facebook si TikTok – follow ArtStory pentru mai multa inspiratie si oferte exclusive.