Politica de livrare
ArtStory asigura livrarea prin Curierat Rapid a produselor achizitionate online. Transportul este asigurat si se efectueaza in 1-2 zile lucratoare. In ceea ce priveste tablourile personalizate, procesul de pregatire al acestora poate dura pana la 1-2 zile. Livrarea este gratuita la comenzile de peste 200 Lei.
Comanda va ajunge la tine in 1 sau 2 zile lucratoare, intre orele 09:00-19:00.
Procesul de livrare
Dupa ce ai plasat comanda pe site noi vom incepe sa o procesam, apoi o pregatim pentru ambalare.Te vom anunta stadiul in care se afla comanda ta prin intermediul adresei de email din contul tau si/sau SMS.

Dupa ce pregatim coletul, il predam firmei de curierat.
Firma de curierat va livra coletul la adresa pe care ai completat-o in procesul de comanda.

Unde livram?
Livrarea produselor ArtStory se face in orice oras din Romania, prin curier rapid, direct la adresa ta. De aceea, in momentul plasarii comenzii este foarte important sa verifici toate datele introduse, inclusiv adresa de livrare.

Taxa de livrare
Pentru comenzile livrate pe teritoriul Romanei, taxa de livrare este de 17.99 lei pentru comenzi mai mici de 200 lei. Pentru comenzi mai mari de 200 lei livrarea este gratuita.
Curierul va incerca livrarea de 2 ori in zile diferite.
Poti modifica gratuit adresa de livrare, in acelasi oras, in cazul in care coletul nu este in drum spre livrare catre adresa initiala.
In situatia in care ai deja comenzi refuzate fara motiv, vei putea comanda alte produse doar cu plata in avans, reprezentand contravaloarea urmatoarei comenzi plus cea a transportului retur pentru comanda neridicata anterior in cuantum de 17.99 lei.
Livrarea prin firma de curierat Sameday Courier
În ziua în care îți expediem coletul vei primi un SMS de la curierul Sameday, care va conține un link ce poate fi deschis ȋn “browser-ul” telefonului mobil și care îți oferă umătoarele posibilități:  
  • să verifici şi să confirmi adresa ta de livrare (fără să impiedici livrarea efectivă);
  • să urmărești în timp real unde se află coletul tău;
Curierul Sameday va face două încercări de livrare a coletului tău, în două zile diferite, în intervalul luni-vineri, între orele 9:00-17:00. Dacă în ziua expedierii nu vei fi găsit la adresă, vei primi un SMS de avizare.
Dacă nu vei fi găsit la adresa din comandă nici la a doua încercare de livrare, coletul va fi returnat la ArtStory. În acest caz ne rezervăm dreptul de a-ți expedia viitoarele comenzi doar cu plata cu cardul pe site.

Poti verifica oricând statusul coletului tău expediat prin Sameday la tel. 021 – 637.06.60 sau poți introduce aici numărul expedierii pe care il gasesti in adresa de e-mail: https://sameday.ro

ARTIZAN SOLUTIONS SRL
Nr. de Inreg. la Registrul Comertului: J06/449/2023
Cod unic de Inregistrare: 48150029
Adresa sediu social: Loc. Unirea Mun. Bistrita, Nr.456j