ArtStory.ro respecta confidentialitatea fiecarui vizitator, fiind constienti de importanta acestui lucru. Informatia prezentata mai jos este conceputa pentru a ajuta vizitatorii si clientii nostri in a intelege ce informatie colectam de pe site-urile operate de ArtStory.ro si modul in care aceasta este folosita.

ARTIZAN SOLUTIONS SRL, cu sediul in Loc. Unirea Mun. Bistrita, Nr.456j, Romania, CUI: 48150029, Reg. Com: J06/449/2023 va administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizezi despre tine.

A. Informatiile pe care le colectam
ArtStory.ro colecteaza datele personale in doua modalitati importante:

Informatie furnizata direct de tine, prin intermediul formularelor ArtStory.ro (spre exemplu, ca urmare a inregistrarii ca membru al comunitatii ArtStory.ro, ca urmare a solicitarii unui serviciu ArtStory.ro, ca urmare a comenzilor plasate pe site ori ca urmare a abonarii la newsletterele ArtStory.ro).
Informatii pe care le obtinem atunci cand ne folosesti serviciile (spre exemplu, prelucram istoricul interactiunilor tale cu newsletterele noastre pentru a putea intelege si limita newsletterele la cele care te intereseaza, istoricul comenzilor tale etc).
Date furnizate de tine, in mod direct

ArtStory.ro utilizeaza formulare prin care iti poti face cont, poti comanda, poti lasa review-uri ori te poti inregistra la newsletterele informative ArtStory.ro. Aceste formulare includ campuri precum numele, adresa de e-mail, numarul de telefon mobil, parola de acces, detalii privitoare la adresa de livrare a unor produse, detaliile de facturare, etc.

Folosim aceste date pentru a-ti permite accesul in site si pentru a putea livra produsele si serviciile pe care ai ales sa le primesti (produsul comandat, newslettere etc.). Baza legala pentru aceasta prelucrare este intrarea si executarea unui contract la care esti parte (ori de cate ori realizezi operatiunile de mai sus, esti de acord cu termenii si conditiile de furnizare a acelor servicii) sau consimtamantul tau, daca vorbim despre efectuarea de comunicari comerciale catre tine, fara sa fie vorba despre produse si servicii similare pe care le-ai achizitionat deja de la noi, unde suntem indreptatiti sa iti trimitem comunicari comerciale (dar vom continua, in permanenta, sa-ti oferim posibilitatea de a te dezabona de la acel gen de comunicari).

Ar putea fi necesar uneori sa solicitam, de asemenea, informatii fiscale suplimentare, in cazul in care suntem obligati prin lege sa depunem declaratii fiscale in legatura cu produsele si serviciile comandate de tine. In acel caz, ne vom referi la adresa ta (necesara pentru a fi trecuta pe factura fiscala), dar si alte date fiscale pe care legea ne obliga sa le colectam si prelucram in legatura cu tranzactia in cauza. In aceasta situatie, temeiul legal pentru prelucrare va fi reprezentat de obligatia de a ne conforma cu prevederile din legislatie.

Nu iti folosim datele pentru a trimite comunicari de marketing decat daca optezi in mod explicit pentru o astfel de comunicare. Chiar si in astfel de cazuri, te asiguram ca ai o optiune usor de folosit pentru a te dezabona (retragere consimtamantul) in orice moment, fie in comunicarea insasi, fie contactand-ne prin email sau telefon.

ArtStory.ro ofera, de asemenea, posibilitatea de a ne trimite un mesaj. Datele pe care le trimiti in urma folosirii acestei optiuni de contactare sunt prelucrate in baza interesului nostru legitim de a raspunde solicitarii tale si / sau de a pastra o evidenta a reclamatiei tale, a solicitarii de consultanta si a altora similare. Aceste date sunt stocate timp de 5 ani.

Utilizarea siteului ArtStory.ro

ArtStory.ro colecteaza in mod automat anumite informatii, pe care le stocheaza in rapoartele sale de trafic. Informatiile despre care vorbim pot include IP-ul dispozitivului de pe care ne vizitezi, regiunea sau localizarea generala de unde accesezi siteul, precum si tipul de browser, sistem de operare ori de dispozitiv de pe care ne accesezi. In plus, colecteaza si un istoric al paginilor pe care le accesezi.

Utilizam aceasta informatie in temeiul interesului nostru legitim de a observa in ce masura paginile siteului corespund nevoilor de afisare ale dispozitivului tau particular, pentru a diagnostica eventuale probleme pe care le au serverele noastre atunci cand livreaza pagini catre anumite tipuri de dispozitive, pentru a analiza tendinte, a observa modul in care utilizatorii pot naviga mai bine in paginile noastre.

De asemenea, colectam informatii demografice statistice care ne ajuta sa identificam preferintele vizitatorilor ArtStory.ro. ArtStory.ro foloseste, de asemenea, cookie-uri, despre care puteti citi in pagina INFORMARE COOKIES.

B. Destinatari
Vom dezvalui datele tale personale numai pentru scopurile si pentru acele terte parti enumerate mai jos. Vom lua masurile adecvate pentru a te asigura ca datele personale sunt prelucrate, securizate si transferate in conformitate cu legislatia in vigoare.

Divulgarea catre companiile din grupul ArtStory.ro

Informatiile tale personale pot fi comunicate oricarei companii care face parte din grupul nostru, in cazul in care consideram ca este in interesul nostru legitim sa o faca in scopuri administrative interne (de exemplu, CRM) sau pentru auditarea si monitorizarea proceselor noastre interne.

Putem, de asemenea, sa transferam informatiile tale personale cu companiile din grupul nostru, care ne furnizeaza produse si servicii, cum ar fi sistemele de tehnologie a informatiei. Accesul la informatiile tale personale este limitat la acei angajati care trebuie sa cunoasca informatiile personale si pot include angajatii din departamentele de marketing, tehnologia informatiei si de securitate.


Informatiile inregistrate sunt destinate utilizarii de catre ARTIZAN SOLUTIONS SRL S.R.L. si sunt comunicate numai urmatorilor destinatari: persoanelor vizate, partenerilor contractuali ai operatorului (platforma comert online: Shopify; servicii curierat: Fan Courier, Urgent-Cargus, GLS; furnizor servicii contabilitate: Smartbill, serviciile de email marketing: Mailchimp; procesatorii de plati online: Euplatesc.ro, etc.


Totodata, ArtStory.ro coopereaza in totalitate cu oficialitatile in orice investigatie ce are legatura cu orice continut (incluzand comunicatiile electronice private sau personale transmise catre ArtStory.ro) sau activitate ilegala a oricarui utilizator al Serviciilor, luand masuri rezonabile in a-si proteja drepturile de proprietate.
In scopurile limitate de a indeplini o astfel de cooperare si in concordanta cu legile aplicabile, ArtStory.ro poate fi solicitat sa dezvaluie informatii ce pot duce la identificarea persoanelor. Aditional, ArtStory.ro poate decide sa monitorizeze comunicatiile de orice tip (i) pentru a se supune legilor, reglementarilor sau cererilor guvernamentale; (ii) daca o astfel de dezvaluire este necesara sau adecvata pentru operarea ArtStory.ro; (iii) pentru a proteja drepturile de proprietate ale ArtStory.ro sau ale altora.

Divulgarea catre terti

Vom transmite datele tale personale, acolo unde este strict necesar, pe baza nevoii de cunoastere, catre urmatoarele categorii de terti:

(a) companiile care ne furnizeaza produse si servicii (imputerniciti), cum ar fi: Shopify, Google Adwords, Google Analytics, Facebook, Push Engage, Mailchimp, Printify,

(b) agentiile media, cum ar fi cele care organizeaza campanii promotionale si cele care administreaza site-ul ArtStory.ro;

(c) servicii de market research: analiza, publicitate, strict pentru nevoile ArtStory.ro;

(d) furnizorii si suportul sistemelor tehnologiei informatiei, inclusiv arhivarea e-mailurilor, furnizorii de telecomunicatii, serviciile de back-up si recuperare in caz de catastrofe si serviciile de securitate cibernetica.

(e) companiile implicate in functionarea site-ului nostru web, in cazul in care nu ne ofera un serviciu.

(f) alte parti, cum ar fi autoritatile si institutiile publice, contabilii, auditorii, avocatii si alti consultanti externi, a caror activitate implica necesitatea cunoasterii acestor date sau acolo unde legea ne obliga sa facem aceasta dezvaluire.

De asemenea, vom dezvalui datele tale personale unor terte parti:

Daca ne dai consimtamantul tau pentru aceasta dezvaluire;
Catre persoane care demonstreaza ca actioneaza legal in numele tau;
Acolo unde este in interesul legitim al ArtStory.ro sa administreze, sa creasca si sa isi dezvolte afacerea:
Daca vindem afacerea sau parti din aceasta, am putea dezvalui datele tale personale catre cumparatorul potential al afacerii ori partilor sale, avand in vedere necesitatea de a mentine continuitatea afacerii.
DacaArtStory.ro ori o parte substantiala a bunurilor sale sunt achizitionate de o terta parte, caz in care datele cu caracter personal prelucrate de ArtStory.ro vor face parte din proprietatile transferate.
Daca suntem obligati prin lege sa dezvaluim un anumit tip de informatie, in cazul unor solicitari legale a functionarilor guvernamentali, ori in situatia in care suntem obligati sa respectam cerintele de securitate nationala sau de aplicare a legii sau pentru a preveni activitatea ilegala.

(g) pentru a raspunde oricaror reclamatii, pentru a ne proteja drepturile sau drepturile unui tert, pentru a proteja siguranta oricarei persoane sau pentru a preveni orice activitate ilegala; sau


(h) pentru a proteja drepturile, proprietatea sau siguranta ArtStory.ro, angajatilor nostri, clientilor, furnizorilor sau altor persoane.

Unii dintre acesti destinatari (inclusiv afiliatii nostri) pot folosi datele tale in tari care nu fac parte din Spatiul Economic European. Consultati dedicata de mai jos pentru mai multe detalii despre acest aspect.

Restrictii cu privire la utilizarea informatiilor de catre terti

Orice terte parti catre care dezvaluim informatiile tale personale in conformitate cu cele de mai sus sunt limitate (prin lege si prin contract) in capacitatea lor de a utiliza informatiile dvs. Personale doar in scopurile specific identificate de noi. Vom asigura intotdeauna ca orice terte parti catre care dezvaluim informatiile tale personale sunt supuse obligatiilor de confidentialitate si de securitate in conformitate cu contractele semnate cu ei si cu legile aplicabile. Cu toate acestea, pentru evitarea indoielii, acest lucru nu poate fi aplicabil atunci cand dezvaluirea nu este decizia noastra.

Cu exceptia situatiilor detaliate in mod expres mai sus, niciodata nu vom dezvalui, nu vom vinde sau nu vom inchiria informatiile tale personale unei terte parti fara a te notifica si, daca este cazul, fara a obtine consimtamantul tau.

Transfer de informatii in afara Uniunii Europene

Informatiile personale pot fi prelucrate de catre personalul nostru care opereaza in afara SEE, alti membri ai grupului nostru sau ai unor operatori terti de date pentru scopurile mentionate mai sus.

Daca furnizam orice informatii cu caracter personal despre tine unor astfel de entitati aflate in afara SEE, vom lua masurile adecvate pentru a ne asigura ca destinatarul iti protejeaza in mod corespunzator informatiile personale, in conformitate cu aceasta nota de informare. Aceste masuri includ:

- in cazul furnizorilor de servicii cu sediul in SUA, incheierea cu acestia a unor acorduri contractuale standard aprobate de Comisia Europeana sau asigurarea ca acestia s-au inscris in programul Privacy Shield (a se vedea mai departe https://www.privacyshield.gov/welcome); sau

- in cazul furnizorilor de servicii cu sediul in alte tari din afara SEE (inclusiv Japonia), incheierea de acorduri contractuale standard ale Comisiei Europene cu acestia.

C. Durata stocarii
Pastram datele dvs. atata timp cat exista o obligatie legala sau atata timp cat contul de utilizator este activ si inca o perioada de maximum 30 de zile de la inregistrarea cererii de stergere a contului pana cand datele se vor sterge si din copiile de rezerva (backup).

D. Cerinte privind varsta
ArtStory.ro nu se adreseaza persoanelor sub 16 ani.

E. Drepturi
Conform legislatiei aplicabile in domeniul protectiei datelor personale, beneficiati de dreptul de a fi informat, dreptul de acces, dreptul la rectificare, dreptul la restrictionarea prelucrarii, dreptul de opozitie, dreptul la portabilitatea datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale automate, dreptul de a depune o plangere in fata autoritatii de supraveghere privind protectia datelor cu caracter personal si dreptul de a va adresa justitiei.

Prin accesarea contului de utlizator, puteti dispune de urmatoarele facilitati: sa vizualizati serviciile de care beneficiati, sa modificati datele dvs. cu caracter personal, sa realizati plati, sa vizualizati istoricul platilor si sa descarcati facturile, sa realizati comenzi noi si sa va retragati consimtamantul pentru primirea de mail-uri publicitare.

De asemenea, ai dreptul de a depune o plangere la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal. B-dul G-ral. Gheorghe Magheru 28-30, Sector 1, cod posta/l 010336, Bucuresti, Romania. +40.318.059.211 / +40.318.059.212, anspdcp@dataprotection.ro.

In situatia in care soliciti stergerea datelor personale esti de acord ca aceasta va fi urmata de stergerea contului tau din sistem si de imposibilitatea de a beneficia de serviciile oferite de catre S.C. ARTIZAN SOLUTIONS SRL S.R.L.

Te rugam sa ai in vedere si urmatoarele:

Perioada de timp:
Vom incerca sa raspundem la solicitarea ta in termen de 30 de zile si putem prelungi acest termen din motive specifice, legate de complexitatea cererii tale. In toate cazurile, daca aceasta perioada este extinsa, te vom informa despre termenul de prelungire si despre motivele care au condus la aceasta.

Restrictionarea accesului:
In anumite situatii, este posibil sa nu-ti putem oferi acces la toate sau la unele dintre datele tale personale datorita dispozitiilor legale. Daca refuzam cererea ta de acces, te vom informa despre motivul refuzului.

Fara identificare:
In unele cazuri, este posibil sa nu putem cauta datele tale personale datorita identificatorilor pe care ii furnizezi in solicitarea ta. In astfel de cazuri, in cazul in care nu te putem identifica ca persoana vizata, nu suntem in masura sa ne conformam solicitarii tale de a executa drepturile legale descrise in aceasta sectiune, cu exceptia cazului in care furnizezi informatii suplimentare care sa permita identificarea. Te vom informa si iti vom oferi posibilitatea de a oferi astfel de detalii suplimentare.

Exercitarea drepturilor legale:
Pentru a-ti exercita drepturile legale, te rugam sa folosesti oricare dintre metodele de contact afisate mai sus.

In vederea exercitarii acestor drepturi de informare, acces, rectificare, restrictionare, stergere, opozitie si/sau portare a datelor cu caracter personal, iti punem la dispozitie doua modalitati:


Un modul online securizat Informatii despre datele tale personale, asociat contului tau, ce contine mecanisme de verificare a identitatii tale in sistemul nostru de referinta. Verificarea identitatii tale ca posesor de date personale poate necesita furnizarea de date personale suplimentare la un nivel rezonabil, limitat la activitatea de confirmare a identitatii tale Aceste date suplimentare vor fi retinute temporar, pe o perioada de timp adecvata scopului declarat.
In situatia in care nu ai un cont si nu doresti sa creezi unul in scopul utilizarii instrumentelor online puse la dispozitie pentru gestionarea datelor tale personale sau nu ai reusit sa utilizezi instrumentele puse la dispozitie in site dupa autentificarea ta sau autentificarea ta a esuat, poti trimite o solicitare scrisa, care sa includa o descriere detaliata si clara a dreptului pe care doresti sa-l exerciti referitor la protectia datelor personale, la adresa de email contact@artstory.ro.

F. Securitate
ArtStory.ro se angajeaza sa protejeze datele tale personale impotriva pierderii, utilizarii incorecte, divulgarii, modificarii, indisponibilitatii, accesului neautorizat si distrugerii si ia toate masurile de precautie rezonabile pentru a proteja confidentialitatea acestor date, inclusiv prin utilizarea unor masuri organizatorice si tehnice adecvate. Masurile organizatorice includ controlul accesului fizic la sediul nostru, pregatirea personalului si blocarea fisierelor fizice in dulapurile de depozitare. Masurile tehnice includ utilizarea de criptare, parole pentru accesul la sistemele noastre, utilizarea certificatelor de securitate de tip SSL, pentru criptarea datelor in tranzit, etc.

In timpul furnizarii catre tine a datelor tale personale, datele personale pot fi transferate pe internet. Desi depunem toate eforturile pentru a proteja datele personale pe care ni le furnizezi, transmiterea de informatii intre tine si noi, pe internet, nu este complet sigura (e posibil ca terminalul de pe care scrii sa fie monitorizat de terti, spre exemplu, fara ca noi sa putem face nimic in aceasta privinta). Prin urmare, nu putem garanta securitatea informatiilor tale personale transmise prin intermediul internetului. Intelegi, deci, ca orice astfel de transmisie este pe propriul tau risc. Odata ce primim datele personale, vom folosi proceduri stricte si caracteristici de securitate pentru a preveni accesul neautorizat la acesta.


G. Modificarea politicii de confidentialitate
Ne rezervam dreptul, la discretia noastra, sa modificam practicile noastre de confidentialitate si sa actualizam si sa efectuam modificari la aceasta nota de informare in orice moment.

De fiecare data cand modificam politica de confidentialitate vei fi informat.
Noua politica de confidentialitate va intra in vigoare la data publicarii pe www.artstory.ro.

H. Detalii de contact
Pentru sesizari, reclamatii sau exercitarea oricarui alt drept cu privire la datele personale, va rugam sa va adresati in scris responsabilului nostru cu protectia datelor personale la adresa Loc. Unirea Mun. Bistrita, Nr.456j, jud Bistrita-Nasaud sau prin e-mail contact@artstory.ro

 

ARTIZAN SOLUTIONS SRL
Nr. de Inreg. la Registrul Comertului: J06/449/2023
Cod unic de Inregistrare: 48150029
Adresa sediu social: Loc. Unirea Mun. Bistrita, Nr.456j