Site-ul artstory.ro este proprietatea societatii comerciale ARTIZAN SOLUTIONS SRL
Utilizarea site-ului artstory.ro (incluzand vizitarea si cumpararea produselor) implica acceptarea anumitor termeni si conditii de utilizare, evident, sub forma unui contract legal intre utilizator si ARTIZAN SOLUTIONS SRL, de aceea, se recomanda citirea cu atentie a paragrafelor urmatoare.

Vizitarea sau cumpararea produselor de pe site-ul artstory.ro implica in mod automat, acceptarea acestor termeni si conditii. De asemenea, folosirea oricaror alte servicii curente sau viitoare furnizate de ARTIZAN SOLUTIONS SRL, implica acceptarea acelorasi termeni si conditii.

Informatii generale despre produse si preturi
Imaginile publicate pe site sunt conforme cu realitatea, insa uneori nuantele culorilor produselor pot sa difere usor, ca urmare a procesului de executie al fotografiilor sau a setarilor monitorului tau. De asemenea, pot aparea mici diferente de design al materialului, ca urmare a faptului ca unele produse de pe site pot avea calitatea de replica.

Clientii artstory.ro vor fi intotdeauna informati daca un produs este sau nu este in stoc, daca se poate face la comanda, in cat timp se va prelucra si in cat timp va ajunge la ei. Aceste informatii vor fi transmise prin e-mail sau telefon.

Imaginile cu produsele, ofertele, preturile si concursurile pot fi schimbate in prealabil, fara o notificare specifica.

Produsele comercializate prin intermediul artstory.ro sunt noi, ambulate si in momentul livrarii vor fi intotdeauna insotite de factura fiscala fizica sau in format electronic. Chitanta de la curier este dovada platii, sau extrasul de cont.

Politica de confidentialitate
Artstory.ro are o politica stricta de respectare a confidentialitatii datelor clientilor.

SC ARTIZAN SOLUTIONS SRL (numita in continuare Compania) este proprietara website-ului www.artstory.ro. Compania certifica faptul ca va respecta drepturile conferite de Legea nr. 677/2001 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, a Legii nr. 365/2002 privind comertul electronic, precum si a Ordonantei nr. 34/2014 privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta cu modificarile ulterioare. Numar notificare Companie la ANSPDPC: 31533.

Scopurile colectarii datelor de la utilizatori sunt:
Prelucrarea si livrarea comenzilor
Informarea utilizatorilor despre situatia contului lor pe www.artstory.ro
Informarea utilizatorilor despre evolutia si statusul comenzilor
Activitati comerciale
Marketing si publicitate
Promovarea produselor
Cercetare de piata

Analiza comportamentului consumatorului
Compania nu trimite mesaje cu caracter spam. Orice client care si-a oferit datele cu caracter personal personale pe site-ul www.artstory.ro poate opta pentru retragerea acestora din baza de date. Compania va folosi informatiile furnizate de catre utilizatori numai in scopul in care au fost colectate.

Compania poate furniza datele cu caracter personal oferite de catre dumneavoastra altor companii cu care colaboreaza pentru a putea furniza serviciile contractate de catre clienti, precum firme de curierat, firme care ofera servicii de marketing si publicitate, servicii de plata, si altele, doar pe baza unui angajament de confidentialitate din partea acestora.

Prin completarea campurilor aferente datelor dumneavoastra in momentul crearii contului si/ sau plasarea unei comenzi va exprimati acordul ca aceste date sa fie stocate, prelucrate si utilizate in mod nelimitat ca spatiu si timp pentru scopurile mai sus mentionate.
Compania se obliga sa aduca la cunostinta utilizatorilor prelucrarea detelor cu caracter personal.

Drepturile utilizatorilor
Orice persoana are dreptul de interventie asupra datelor si poate solicita in mod gratuit rectificarea, actualizarea, completarea, blocarea sau stergerea datelor daca acestea nu se folosesc conform legii, sau sunt incomplete si inexacte, printr-o cerere scrisa transmisa catre Companie conform pct. A.

Orice persoana are dreptul de opozitie prin care se poate opune ca datele furnizate Companiei sa fie prelucrate de catre aceasta printr-o cerere scrisa transmisa catre Companie conform pct. A.

Orice persoana are dreptul de a nu fi subiectul unei decizii individuale luate de catre Companie.

Orice persoana are dreptul de a se adresa justitiei in cazul in care considera ca protectia datelor cu caracter personal a fost incalcata.

Orice persoana are dreptul de a fi informata de catre Companie cu privire la prelucrarea datelor sale cu caracter personal

Orice persoana are dreptul de acces la datele sale printr-o cerere scrisa transmisa Companiei conform indicatiilor de la punctul de mai jos.

Pct. A Pentru exercitarea acestor drepturi, utilizatorii sunt rugati sa transmita o cerere scrisa semnata si datata prin modalitatea preferata:

Scan pe email catre adresa contact@artstory.ro
Prin posta, curier sau predare personala la sediul Companiei din Unirea, jud. Bistrita-Nasaud, Loc. Unirea Mun. Bistrita, Nr.456j

Plata
Plata comenzii se poate face folosind una din optiunile de mai jos:

1.Plata ramburs
Plata comenzii se va efectua integral in numerar, in lei, curierului care va face livrarea coletului. Plata se va efectua in baza facturii fiscale emise de catre ARTIZAN SOLUTIONS SRL in conformitate cu disp. art. 155 din Codul Fiscal, factura ce va fi transmisa catre client impreuna cu produsele comandate la adresa de livrare.

2.Online cu card bancar prin mobilpay(Visa/Visa Electron/Maestro/Mastercard)
Daca ati ales metoda de plata "Online prin card bancar" este necesar sa completati un formular cu informatiile despre cardul dumneavoastra in pagina securizata a procesatorului de plati.
- Platile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa si MasterCard (Visa/Visa Electron si MasterCard/Maestro) se efectuaeaza prin intermediul sistemului "3-D Secure" elaborat de organizatiile care asigura tranzactiilor on-line acelasi nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau in mediul fizic, la comerciant.
- "3-D Secure" asigura in primul rand ca nici o informatie legata de cardul dumneavoastra nu este transferata sau stocata, la nici un moment de timp, pe serverele magazinului sau pe serverele procesatorului de plati, aceste date fiind direct introduse in sistemele Visa si MasterCard. Important de stiut! - Pentru platile prin card bancar nu este perceput nici un comision!

Copyright
Tot continutul site-ului artstory.ro (text, grafice, imagini, butoane, clipuri, script-uri, programe si orice alte date) este proprietatea ARTIZAN SOLUTIONS SRL si/sau a asociatilor, a partenerilor si/sau a furnizorilor sai si este protejat in conformitate cu Legea drepturilor de autor. Graficele, emblema, antetul si imaginile de pe artstory.ro nu pot fi folosite in legatura cu produse sau servicii care nu apartin ARTIZAN SOLUTIONS SRL, intr-o maniera care sa creeze confuzie printre clienti sau care sa discrediteze site-ul tablomag.ro sau firma ARTIZAN SOLUTIONS SRL. Orice incalcare a drepturilor de autor poate fi sesizata la contact@artstory.ro

Utilizarea site-ului
Accesarea, vizitarea, folosirea sau cumpararea produselor si serviciilor prezentate pe site-ul artstory.ro implica acceptarea acestor termeni si conditii.

Inregistrarea ca utilizator al acestui site, reprezinta acordul dumneavoastra implicit privind primirea mesajelor electronice si telefonice legate de produsele comercializate, acest aspect putand fii modificat sau anulat ulterior fara nici-o penalitate pentru client.

Accesul la site
ARTIZAN SOLUTIONS SRL permite accesul nelimitat pe site-ul artstory.ro, in scop personal, dar nu ii confera dreptul de a descarca, modifica total sau partial, reproduce total sau partial site-ul, fara acordul scris al ARTIZAN SOLUTIONS SRL.

Corectarea informatiilor eronate
Ne rezervam dreptul de a corecta eventuale omisiuni, erori in afisare care pot surveni in urma unor greseli de redactare, lipsa de acuratete sau erori ale produselor software, fara a anunta in prealabil. Ne declinam raspunderea pentru orice situatie care poate aparea din cauza unor erori de software sau defectiuni tehnice aparute la server. ARTIZAN SOLUTIONS SRL nu isi asuma responsabilitatea pentru pierderile de informatii cauzate de orice defectiuni sau erori ale softului cu care este conceput si gazduit site-ul si nici nu garanteaza faptul ca site-ul, serverul sau e-mailurile expediate de artstory.ro nu contin virusi sau alte componente daunatoare, desi va face tot posibilul ca acest lucru sa nu se intample. Ne rezervam dreptul sa anulam comenzile fara notificare prealabila in cazul in care intervine o eroare sau o greseala de redactare.

Dispute si conflicte. Drept aplicabil. Litigii
Orice tentativa de acces neautorizat la site-ul artstory.ro si orice incercare de frauda va fi raportata autoritatilor competente. Prin folosirea (vizitarea sau cumpararea produselor) site-ului, utilizatorul se declara de acord asupra faptului ca legile romane vor guverna termenii si conditiile de utilizare de mai sus si orice disputa de orice fel care ar putea sa apara intre utilizator si societatea ARTIZAN SOLUTIONS SRL.

Pentru orice defect constatat in urma cumpararii unui produs de pe site-ul artstory.ro , cumparatorul poate solicita conform HG 665/1995 (Art. 5, 6) repararea sau inlocuirea produsului defect. Aceasta se va face in urma prezentarii produsului de catre cumparator si a constatarii de catre un reprezentant al ARTIZAN SOLUTIONS SRL a defectului reclamat.

Orice litigiu aparut intre Clienti si Societate va fi rezolvat in prima faza pe cale amiabila.
Avand in vedere ca scopul nostru este de a avea tot timpul clienti satisfacuti, daca ai probleme legate de o comanda, te rugam sa ne contactezi la adresa de e-mail: contact@artstory.ro ( termen de raspuns 24-48 ore lucratoare)

Modificari
ARTIZAN SOLUTIONS SRL isi rezerva dreptul, de a efectua schimbari in orice moment cu privire la continutul site-ului artstory.ro, politica, termenii si conditiile de utilizare, fara a fi necesara o notificare prealabila catre utilizatori in acest sens, desi vom fi atenti sa anuntam clientii despre aceste modificari.

Utilizatorul tartstory.ro are obligatia de a verifica in mod regulat termenii si conditiile de utilizare. In cazul in care nu este de acord cu modificarile aduse acestora de catre ARTIZAN SOLUTIONS SRL, va inceta utilizarea site-ului. Daca utilizatorul continua sa foloseasca site-ul, se considera ca este de acord cu modificarile efectuate.

Politica de retur:

5. COMANDA

5.1. Clientul/Cumparatorul poate efectua Comenzi pe Site, prin adaugarea Bunurilor dorite in cosul de cumparaturi, urmand a finaliza Comanda efectuand plata prin una dintre modalitatile indicate expres. Odata adaugat in cosul de cumparaturi, un Bun este disponibil pentru achizitie in masura in care exista stoc disponibil pentru aceasta. Adaugarea unui Bun in cosul de cumparaturi, in lipsa finalizarii Comenzii, nu atrage dupa sine inregistrarea unei comenzi, implicit nici rezervarea automata a Bunului.

5.2. Prin finalizarea Comenzii Cumparatorul consimte ca toate datele furnizate de acesta, necesare procesului de cumparare, sunt corecte, complete si adevarate la data plasarii Comenzii.

5.3. Prin finalizarea Comenzii, Cumparatorul consimte ca Vanzatorul poate sa il contacteze, prin orice mijloc disponibil / agreat de Vanzator, in orice situatie in care este necesara contactarea Cumparatorului.

5.4. Vanzatorul poate anula Comanda efectuata de catre Cumparator, in urma unei notificari prealabile adresate Cumparatorului, fara nicio obligatie ulterioara a vreunei parti fata de cealalta sau fara ca vreo parte sa poata sa pretinda celeilalte daune-interese in urmatoarele cazuri:
5.4.1. neacceptarea de catre banca emitenta a cardului Cumparatorului, a tranzactiei, in cazul platii online;
5.4.2. invalidarea tranzactiei de catre procesatorul de carduri agreat de Printery, in cazul platii online;
5.4.3. datele furnizate de catre Client/Cumparator, pe Site sunt incomplete si/sau incorecte;

5.5. In cazul in care Clientul/Cumparatorul solicita retragerea din Contract in cadrul termenului legal de retragere din contract, trebuie sa returneze si eventualele cadouri care au insotit produsul respectiv. In cazul in care Comanda este achitata, Vanzatorul va rambursa suma in maxim 14 (paisprezece) zile de la data informarii Vanzatorului de catre Cumparator asupra deciziei sale de retragere din Contract. Suma va fi returnata dupa cum urmeaza:
5.5.1. pentru Comenzile achitate cu card online ->prin restituire in contul din care a fost efectuata plata;
5.5.2. pentru Comenzile achitate cu Op/ramburs/Card bancar-> prin virament bancar;
5.5.3. bunurile se vor returna in acelasi mod in care au fost livrate si ambalate corespunzator. Clientul/Cumparatorul suporta costurile directe legate de returnarea produselor.

5.6. Vanzatorul va putea amana rambursarea sumei pana la primirea Bunurilor vandute sau pana la primirea unei dovezi conform careia acestea au fost expediate, in cazul in care nu s-a oferit sa recupereze el insusi Bunurile (se va lua data cea mai recenta).

5.7. In cazul in care un Bun comandat de catre Cumparator, nu poate fi livrat de catre Vanzator, acesta din urma va informa Clientul/Cumparatorul asupra acestui fapt si va returna in contul Cumparatorului contravaloarea Bunului, in termen de maxim 7 (sapte) zile de la data la care Vanzatorul a luat la cunostinta acest fapt sau de la data la care Cumparatorul si-a exprimat in mod expres intentia de reziliere a Contractului.

6. BUNURI PENTRU CARE NU SE ASIGURA DREPTUL DE RETRAGERE

6.1. Sunt exceptate de la dreptul de retragere din Contract următoarele:
6.1.1. furnizarea de Bunuri confecţionate după specificaţiile prezentate de Cumparator sau personalizate în mod clar;
6.1.2. furnizarea de Bunuri sigilate care nu pot fi returnate din motive de protecţie a sănătăţii sau din motive de igienă şi care au fost folosite de Cumparator(s-a dormit in ele, au fost spalate, etc.);Scopul utilizarii
Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, S.C. ARTIZAN SOLUTIONS SRL, are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra, un membru al familiei dumneavoastra ori o alta persoana.

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor dumneavoastra, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor printr-o cerere scrisa, datata si semnata pe adresa Str. Manastirea Varatec nr. 24 Bucuresti. Daca sunteti inscriti in sistemul nostru de Newsletter va puteti dezabona direct din mesajul care a sosit pe adresa dumneavoastra de email .

Tertii care au acces la datele personale: Sameday Courier.

S.C.ARTIZAN SOLUTIONS SRL implementeaza intern campanii de newsletter.

Pentru exercitarea acestor drepturi ne puteti scrie pe email, la adresa contact@artstory.ro

In cazul in care ne veti furniza datele dvs. personale, le vom utiliza in general pentru a raspunde solicitarilor dvs., pentru a procesa comenzile dvs., pentru a va intermedia accesul la informatii specifice sau oferte, facturare. De asemenea pentru a sustine relatia comerciala cu dvs. Va putem contacta in legatura cu o oferta ARTIZAN SOLUTIONS SRL care vine in sprijinul nevoilor dvs. sau pentru a efectua sondaje de opinie online pentru a intelege mai bine necesitatile clientilor nostri. Daca sunteti inscrisi in sistemul de Newsletter o sa primiti pe email informatii comerciale privind ofertele noastre. Daca alegeti ca datele dvs. personale sa nu fie utilizate noi vom respecta optiunea dvs. nu vindem si nici nu comercializam in vreun alt fel datele dvs. personale catre terti.


Date non-personale colectate automat
Cand accesati paginile noastre de internet, putem colecta automat (nu prin inregistrare) date non-personale (de ex. tipul de browser internet si sistemul de operare utilizat, numele domeniului paginii Web de pe care ati venit, numarul de vizite, durata medie petrecuta pe site, paginile vizionate). Noi putem utiliza aceste date si distribui sediilor noastre, pentru a monitoriza gradul de atractie a paginilor noastre de internet si pentru a le imbunatati performanta sau continutul.


Securitate
Pentru a proteja datele dvs. personale de distrugere accidentala sau ilegala, de pierdere sau alterare si de accesul unor persoane neautorizate, eTrend International SRL utilizeaza masuri de securitate tehnice si organizatorice dintre care enumeram:
- accesul la baza de date se face doar pe baza de user si parola ce sunt atribuite doar angajatilor si sunt folosite exclusiv pentru exercitarea atributiilor de servici;
- toti utilizatorii sunt obligati sa pastreze confidentialitatea datelor la care au acces;
- accesarea datelor se face doar de pe echipamentele societatii;
- la interval de o luna (30 zile) se face backup la baza de date.
- printarea datelor este facuta doar de la echipamentele societatii, de catre angajati desemnati.


Abonarea si dezabonarea la newsletter
Abonarea si dezabonarea la newsletterul site-ului artstory.ro este gratuita si voluntara si implica acceptarea urmatorilor termeni de utilizare. Mesajele trimise nu sunt nesolicitate si oricand va puteti dezabona urmand instructiunile din subsolul fiecarui e-mail. Mesajele trimise respecta Legea comertului electronic in ceea ce priveste comunicarea comerciala, asa cum este ea stipulata de legislatia romaneasca si internationala.

Firma noastra pune tot timpul clientul pe primul loc. Vom face totul pentru a ne asigura ca experienta de cumparare este unica si placuta pentru tine. Te invitam pe pagina de produse.

Politica Remarketing
In paginile website-ului http://www.artstory.ro/ , prin intermediul unei etichete pentru remarketing ( remarketing tag ) si a unui cod de conversie, primite de la Google AdWords, sunt colectate cookie-uri (numar ce identifica in mod unic un browser web de pe un anumit computer, nu o persoana). Eticheta pentru remarketing Google colecteaza cookie-uri in vederea afisarii unor anunturi in website-urile retelei Google Display si in Google Search.

Cand utilizatorii viziteaza o pagina a website-ului care contine remarketing tag, cookie-ul browser-ului pe care il folosesc este adaugat unei liste pentru remarketing. O lista pentru remarketing este un set de module cookie de utilizator, generate de una sau de mai multe etichete pentru remarketing.

Google AdWords foloseste cookie-urile pentru a afisa anunturi sponsorizate in website-urile retelei Google Display si in Google Search utilizatorilor care au vizitat paginile website-ului http://www.artstory.ro/ .

In cazul in care nu esti de acord cu utilizarea modulelor cookie de catre Google, dezactivarea se poate face prin Managerul preferintelor anunturilor.

 

ARTIZAN SOLUTIONS SRL
Nr. de Inreg. la Registrul Comertului: J06/449/2023
Cod unic de Inregistrare: 48150029
Adresa sediu social: Loc. Unirea Mun. Bistrita, Nr.456j